Velkommen til Sorring-Voel Fodbold

Visionen for det nye klubsamarbejde mellem GfG Voel og Sorring/Toustrup IF (STIF) er at fremtidssikre børne- og ungdomsfodbolden for både drenge og piger.


S-V Fodbold Uden Baggrund

Samarbejdet skal bidrage til, at klubberne kan fastholde og fortsat tiltrække fodboldspillere fra by og opland og dermed sikre, at der altid er et alderssvarende tilbud i alle børne- og ungdomsrækkerne. Med flere spillere på de enkelte årgange vil det også være muligt at matche børnenes niveauer, evner og interesser bedre. Vi forventer også at klubsamarbejdet vil resultere i flere trænere pr årgang, hvilket giver mere tid til børnene og mere fleksibilitet for trænerne.  Hermed skaber vi de bedste fodboldmæssige vilkår og sociale rammer for børnene i vores byer.

Det skal ske igennem:

  • Opstart af fællesaktiviteter senest fra U9-rækkerne, så børnene lærer hinanden at kende
  • Et formaliseret og forpligtende samarbejde fra U10 (drenge og piger)

Det betyder, at fodbold for børn på 9 år og derover, foregår i et samarbejde mellem klubberne i Sorring og Voel. Det betyder, at børnene træner sammen, spiller kampe sammen, bærer samme spillersæt og spiller under klubsamarbejdsnavnet, Sorring-Voel Fodbold. 

Trænerne og træningssted
Fra U10 (dvs. 9 år) trænes som udgangspunkt på skift på de to anlæg i hhv. Sorring og Voel. Tidspunkter og hyppighed aftales i samarbejde med trænerne, og altid med hensyntagen til det enkelte holds situation.
Kampe spilles efter aftale på begge anlæg (Gælder fra U10).

Kontingent
Der indbetales kontingent til egen klub. Der henvises til de to klubbers hjemmeside for information omkring kontingentsatser, ligesom kassererne for de to klubber kan kontaktes.
Der er i øjeblikket forskellige kontingentsatser i de to klubber. Klubberne er enige om, at forskellene udlignes over de kommende år.

Fælles spillersæt
Der er udarbejdet et nyt logo for klubsamarbejdet, ligesom der er valgt nye farver til det spillersæt, som børnene skal spille kampe i.

Organisation
Der er nedsat et samarbejdsudvalg, som består af bestyrelsesmedlemmer, trænere og andre frivillige fra de to klubber, som varetager de praktiske ting omkring samarbejdet som fx indkøb af udstyr og spillertøj, anskaffelse af spillercertifikater, sociale aktiviteter for spillere og trænere os.

Hold uden for klubsamarbejdet
De hold, som ikke er omfattet af klubsamarbejdet (U5-U9) træner i egne klubber. Hvis der ikke er oprettet et lokalt hold for de yngste årgange, og I har børn, som gerne vil ud og spille bold, så tag et kig på STIF's hjemmeside, om der skulle være hold der.

Læs mere om STIF
Du kan læse mere om STIF her.